Saturday, 31 December 2011

, hello 2012 :)

, assalamualaikummm blogger <3
, lamo nyo den tak update belog den yang HUDUH nieh
, dah berhabuk sikit dah nieh , kene cuci siket nieh , hihi
, sebenarnye , takde pe pon yg diceritakan
, n sebelum toh , HAPPY NEW YEAR kawann :)
, hupe what you wish , will come true . <3
, jyeahh ! mmg akuh dah dapat ape yg akuh ingini selama niehh
, syukkurr alhamdullilah , akhirnya dapat jugek setelah sekian lame menunggu , wee ~
, nk thu ape ? hmm , tak ya lahh
, bia akuh sorg jekk thu , uhukkk ==!
, pukul 10 jup lagi , akuh akan bertolak pulangg ke tempat study kuu
, kat mane too ?? kedahh laa , ape lagik -,-
, rindoo laahh jugekk kat kedahh , dah lame tak balik sana
, now nak balik sudahh , so , cuti raye cine kot bru balik kl , mybe lerr
, tahun nieh akuh dah FORM4 !  whoahh ! dah dewasa nye akuh , kikiki
, tahun depan FORM5 , thun depan sekali lagi FORM6  nd tahun depan sato lagi , KAWEN !  kekek :P
, gatal baq hanggg ! sape aja nieh ,SPM pon tak lepas lagik , ade hati nak kawen awal
, mao kene lempang dgn baba akuh naty , hee ~
, jam menunjukk kan 8.20 am ,
, so akuh kene siap2 , nak iron baju lagi , nk kejut kan adek2 akuh lagi
*paling akuh tak suke part nieh , kejut dieorg , susah ! kejut akuh senang jek , hueheueh :D
, okey laa semua , hingga ketememu lagikk
, nd welcome back to school :*
, jangan nakal2 ,
, bubye , iloveyouALL <3
, assalamualaikumm


by: nuhaANAKshukrie <3

No comments:

Post a Comment